Hamret inn mål i ny KIF-seier


Sebastian Schultz Hansen, Bendik Holstad og Mathias Christiansen scoret seks mål hver i KIF Håndballs 26-20-seier over Urædd.PORSGRUNN: Den gamle storklubben Urædd begynner å røre på seg igjen, og klubben hvor kjente KIF-ere, Morten Daland og Jan Arvid Nilsen herjet i glansdagene sammen med bla Bent Svele, har noe spennende på gang igjen. Det jobbes godt i yngre rekker, og det vil ikke overraske mange om Urædd lykkes på veien videre.

Det var et hjemmelag med batteriene fulladet av energi som entret banen i søndagens kamp mot serieleder KIF. De kom fra en sterk seier i lokaloppgjøret mot opprykksjagende Herkules sist og var lystne på en skrell.


KAMPFAKTA

Urædd-KIF Håndball 20–26 (10–13)

KIFs lag: Erlend Årstein Hansen 3, Jon Robertsen 1, Mathias Christiansen 6, Eric Nicolay Jensen 2, Christoffer Ryder Lislevand 1, Bendik Holstad 6, Sebastian Schultz Hansen 6, Jostein Pedersen 1, Jesper Brekke Hansen, Adin Sehovic, Markus Nilsen, Kristian Malerød Larsen, Frederik Sorth Petersen og Stian Nygaard Michaelsen.

Toppscorer Urædd: Sindre Svines, 4 mål.

Dommere: Trond Vingebaken og Per Steinar Kvivesen

Utvisninger: Urædd 4x2 min, KIF 3x2 min.


Skulle Urædd være et «bananskall» å miste fremdrift på også for KIF-guttene?

Lagets rutinerte trener, Eskil Berg Andreassen hadde planen klar, og laget gikk rett i ledelse anført av en Sindre Svines i form, og hjemmepublikummet fikk smaken av mer enn husets vafler fra kampstart.

Robin Haugsgjerd justerte KIF-aget og satte et høyere press på Urædd sine backer etter hvert, og da ble det tøft for vertene.

Det var mer muskler i KIF og for nevnte Svines som yppet seg lenge, så gjorde det etter hvert vondt å komme inn i kloa til spillere som Kristian Larsen i bortelagets forsvar.

Man satt med følelsen av at KIF skulle punktere kampen etter å ha gått i en femmålsledelse, men det ble med 13-10 sifre i hver omgang, og med det en viktig 26-20 seier.

Dermed beholder KIF ledelsen i 2. divisjon avdeling 3, nå med 16 poeng på ni kamper. ØIF Arendal Elite 2 er nummer fem med åtte poeng og Randesund er nummer ti med fire poeng.


Skrevet av Tommy Egeli KIF HÅNDBALL


Lisensinformasjon sesongen 2019-20
Ny lisens for 2019-20 er tilgjengelig i Min Idrett. Husk å betale før sesongen starter.
Les mer >>
Keeper søkes!
KIF håndballs 5.divisjon damelag er på jakt etter en til keeper til vår stall.
Les mer >>
Samarbeid mellom NNPF og KIF Håndball
KIF håndball har inngått en gjensidig samarbeidsavtale med Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) for å fronte arbeidet mot narkotika og doping gjennom kampanjen «Bry Deg».
Les mer >>
VELKOMMEN TIL INFO MØTE PÅ IDDA
Har du barn som skal begynne i første klasse om noen få dager og som vil spille håndball i KIF håndball?
Les mer >>
Sommeren banker nå på døren
og vi nyter at det endelig blir litt varmere. KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Les mer >>
KIF Jenter 12 vant Våg Cup 2019
Etter 4 solid seiere i puljen med 13-3 over Fløy, 13-5 over Sunde IL-1, 12-5 over Hinna HK-2 og 13-6 over Stavanger IF-1, gikk jentene direkte til semifinale.
Les mer >>
Vinner av A-finale i Hummel cup 2019
KIF J12 Hellemyr gikk til topps i Hummelcup med seier 12-10 over Lund Håndball i en triller av en finale.
Les mer >>
Vel gjennomført grillfest
270 små og stor var samlet på Idda Arena Onsdag 22.mai for å delta på grillfesten for klubbens medlemmer og familie.
Les mer >>
Borgertoget 17.mai
KIF håndball sine juniorspillere stilte mannsterke for å vise mangfoldet i klubben KIF håndball. Spillerene lagde show og underholdt  mange av de oppmøtte som stod langs veien.
Les mer >>
Opprykk neste sesong
1.divisjon på denne gjengen sesong 19/20
Les mer >>
Quartcup
Påmelding Quart Cup 2020åpner 1. oktober 2019
Les mer >>
Prioriterer håndball foran russefeiring
Markus Nilsen er russ nå i vår, men det er ikke det som opptar ham mest. Drømmen er opprykk til 1. divisjon med KIF og å bli tatt ut til U-VM i Makedonia.
Les mer >>