KIF-toppscorer med 14 mål mot Øyestad


Mathias Christiansen var toneangivende da serieleder KIF Håndball vant 34–28 hjemme mot Øyestad.

KRISTIANSAND: Øyestad mønstrer i år et mannskap med spillere som har lang erfaring fra eliteserien. Spillere som André Jørgensen, David Rui, David Svenningsen, og Åsmund Straat er kjente navn fra ØIFs lag i eliteserien gjennom mange år. Hjemmepublikummet fikk også se gamle KIF-spillere i Håvard Vaule på venstrekanten, og Simen Aanjesen på høyrebacken hos Øyestad.I tillegg til å hamre inn mål, leverte Mathias Christiansen også godt forsvarsspill i onsdagens 2. divisjonskamp i Gimlehallen.FOTO: Finn Sverre Lislevand

Arendal er som kjent den eldste byen i Agder, og eldst, ja det var jaggu guttene fra Arendal i Gimlehallen onsdag kveld også. Med en slik rutine så var det ingen walk in the park for hjemmelaget, og kampen startet med Jørgensen-show hos motstanderlaget.

Igjen møtte håndballfolket opp i hopetall på tribunen, og for en atmosfære det blir når så mange håndballvenner samles!

Man kommer ikke utenom å nevne trøkket fra Gimletrolls guttelag som igjen virkelig laget trøkk fra tribunen, for et lag!Gimletrolls guttelag bidro til kjempestemning.
 Finn Sverre Lislevand


Det samme gjorde en skoleklasse fra Oddemarka hvor KIFs strekspiller er lærer. De stilte med tromme og stemmebåndet i orden, og bidro til å løfte taket da KIF gikk forbi og dro ifra for godt. Leste vi en plakat med leksefri ved KIF-seier..?

Disse flotte gruppene var verdt turen på kamp for mange av oss som var der, godt jobbet!


Elevene til Erlend Årstein Hansen kunne juble både for KIF-seier og leksefri.
 Finn Sverre Lislevand


På banen lå det i lufta at et bedre trent KIF lag skulle dra mer og mer ifra. Men, så var det rutinen i herrene fra Arendal da, som ble en håndfull i perioder.

Tempoet ble dratt ned ved alle anledninger, og skytterne fikk score mange enkle mål de gangene KIF-forsvaret sovnet og ble for defensive.

Når KIF tok fram sitt ypperste spill, så var det fine kombinasjoner fra back til back, med innspill til strek i et tempo som passet guttene fra Arendal svært dårlig.

Mathias Christiansen ble som nevnt kampens store aktør med sine 14 mål, og viste seg som en toveis-spiller som går foran i begge ender av banen.

KIF befester dermed tabelledelsen i 2. divisjon av deling 3 etter ti kamper, nå med 18 poeng av 20 mulige.

15. desember klokka 15 spilles årets siste kamp i Gimlehallen. Da står rekruttlaget til ØIF på motsatt banehalvdel. Et nytt hinder på veien mot opprykk, og med dagens tilskuerantall er det bare å fylle opp kiosken med nok ingredienser til hele håndballfolket i byen.

KAMPFAKTA

KIF Håndball-Øyestad 34–28 (13–12)

2. divisjon menn avdeling 3

Ca 250 tilskuere i Gimlehallen

KIF (mål i parentes): Erlend Årstein Hansen 5, Jon Robertsen 2, Mathias Christiansen 14, Petter Johansen, Eric Nicolay Jensen 1, Adin Sehovic, Markus Nilsen, Christoffer Ryder Lislevand 1, Bendik Holstad 2, Kristian Malerød Larsen 2, Frederik Sorth Petersen, Sebastian Schultz Hansen 6, Stian Nygaard Michaelsen, Jostein Pedersen, Ivan Senta 1.

Toppscorer Øyestad: Christoffer Næss, 11 mål:

Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen 

Utvisninger: KIF 3x2 min, Øyestad 2x2 min.Skrevet at Tommy Egeli for KIF håndball


VELKOMMEN TIL INFO MØTE PÅ IDDA
Har du barn som skal begynne i første klasse om noen få dager og som vil spille håndball i KIF håndball?
Les mer >>
Sommeren banker nå på døren
og vi nyter at det endelig blir litt varmere. KIF Håndball ønsker alle en riktig fin sommer.
Les mer >>
KIF Jenter 12 vant Våg Cup 2019
Etter 4 solid seiere i puljen med 13-3 over Fløy, 13-5 over Sunde IL-1, 12-5 over Hinna HK-2 og 13-6 over Stavanger IF-1, gikk jentene direkte til semifinale.
Les mer >>
Vinner av A-finale i Hummel cup 2019
KIF J12 Hellemyr gikk til topps i Hummelcup med seier 12-10 over Lund Håndball i en triller av en finale.
Les mer >>
Vel gjennomført grillfest
270 små og stor var samlet på Idda Arena Onsdag 22.mai for å delta på grillfesten for klubbens medlemmer og familie.
Les mer >>
Borgertoget 17.mai
KIF håndball sine juniorspillere stilte mannsterke for å vise mangfoldet i klubben KIF håndball. Spillerene lagde show og underholdt  mange av de oppmøtte som stod langs veien.
Les mer >>
Opprykk neste sesong
1.divisjon på denne gjengen sesong 19/20
Les mer >>
Quartcup
Påmelding Quart Cup 2020åpner 1. oktober 2019
Les mer >>
Prioriterer håndball foran russefeiring
Markus Nilsen er russ nå i vår, men det er ikke det som opptar ham mest. Drømmen er opprykk til 1. divisjon med KIF og å bli tatt ut til U-VM i Makedonia.
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Det innkalles til ordinært årsmøte Tirsdag 12.mars kl.19:00 på Idda Arena, Mediarommet i andre etasje. 
Les mer >>
Kom innom oss på et kundemøte og "tjen" penger til klubben
Les mer >>
Vidar Villa til Quart Cup
Vidar Villa har raskt blitt en av norges største norskspråklige artister, med over 30 millioner streams i sitt debutår 2017.
Les mer >>