Støtt KIF håndball


Grunnet Korona-pandemien måtte vi dessverre har vært nødt til avlyse Quart Cup 2020. Vi synes dette er trist med tanke på at vi ikke fikk gjennomført et sportslig arrangement som mange barn hadde gledet seg til, samtidig som vi gikk glipp av klubbens hovedinntekt .


Det er ennå mye usikkerhet rundt Korona-pandemien. Den har satt en stopper for all aktivitet i klubben i flere uker, men heldigvis har noen av lagene nå kommet i gang med treninger under strenge retningslinjer. Når den normale aktiviteten er tilbake er det ingen som vet, mye tyder på at vi tidligst til høsten igjen kan konkurrere og trene som normalt. Quart Cup 2020, kamper, kiosk- inntektene til de yngre lagene og andre inntektsbringende aktiviteter utsettes og avlyses og idretten som resten av arbeidslivet blør økonomisk. Derfor trenger vi ditt bidrag.

https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632 kan alle gå inn å sende bidrag, både private og næringsliv – Givere får skattefradrag!

For å komme direkte til KIF håndballs sin side kan dere følge denne linken: https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632

På forhånd tusen takk for alle bidrag, vi lover at vi skal jobbe knallhardt for å fortsette å være en trygg og god medspiller for våre medlemmer og nærmiljøet også i fremtiden.Lyst til å spille håndball med oss?
Vi har lag i aldersgrupper 6 år til seniorlag – og vi ønsker oss flere medlemmer!
Les mer >>
KIF håndball ønsker alle en riktig fin sommer!
Da er sommeren endelig her og varmen kommet. 
Les mer >>
Jubileumsbok KIF 100 ÅR
Med fokus på håndballen!
Les mer >>
Rasmussengruppen blir vår nye sponsor.
Tirsdag 2. april gikk Rasmussengruppen  inn med støtte til KIF Håndball.
Les mer >>
Æresmedlem 2021
På KIF håndballs årsmøte 2021, ble 6 personer velfortjent utnevnt som æresmedlemmer. De alle har gjort og gjør en uvurderlig og fantastisk innsats for klubben, og at de nå har fått utmerkelsen som æresmedlemmer er vel fortjent.
Les mer >>
Quart Cup 2021- avlyst!
Quartcup 2021 er avlyst grunnet korona situasjonen.
Les mer >>
Årsmøte i KIF håndball
Årsmøte i KIF håndball avholdes onsdag 24.mars kl.18:00, digitalt.
Les mer >>
Bli grasrotgiver!
190 spillere har valgt KIF Håndball som grasrotmottaker i forbindelse med spill i Norsk Tipping. Vi trenger flere !!!
Les mer >>
KIF feirer 100 år
19. januar 2021 er det 100 år siden Kristiansand Idrettsforening ble stiftet. I dag består KIF av to grupper; friidrett og håndball. I begynnelsen drev KIF kun med friidrett, og profilene har vært mange.
Les mer >>
Learn Handball
Skreddersydde treningsplaner for trenere på alle nivåer.
Les mer >>
Støtt KIF håndball
via https://klubbdonasjon.no/klubber/?klubb=18632
Les mer >>
Nyutdannede dommere i Kristiansand
Nå i høst var 6 av våre KIF spillere blant de nyutdannede dommere (Dommer 1) i Kristiansand. 
Les mer >>