Freddy Kalas

Fredrik Auke, bedre kjent som Freddy Kalas, har med sine ekstremt fengende og populære   allsanglåter tatt Norge med storm. Den selverklærte “Sjefen for fest” har en visjon om å spre så mye glede som mulig gjennom sin musikk, og som den 3. mest strømmede norske artisten i Norge i 2015, med over 100 millioner avspillinger, ser det ut til at han får det til. Freddy Kalas er storebroren til Simen Auke i den velkjente duoen Broiler, hvor han har samarbeidet med låtene “Vannski,” “Afterski,” og  “Bonnski.”


Freddy ble lidenskapelig opptatt av musikk i en ung alder,  og allerede som tolvåring begynte han å skrive tekster og gjorde seg lokalkjent da han spilte på skoleavslutninger  og andre arrangementer i nærområdet. Da han var 19, kom hans første gjennombrudd under aliaset “Freddy Genius,” med russelåten “Cannabus 2011,” som vant Årets russelåt hos NRK Mp3 og klatret til 14. plass VG-lista. I 2014  ble han en del av Sky Agency (Broiler, Seeb, m.fl.). I 2015 inngikk også Freddy et samarbeid med Universal Music Norge.

 2016 har startet bra for Sjefen for fest. I desember 2015 toppet han listene i både Norge og Sverige med “Hey  Ho.” Låten som fulgte, “Feel Da Rush,” var hans første en-

gelskspråklige låt, som ble den folkekjære artistens tredje nummer én hit på salgslistene.

 Alt ligger med andre ord til rette for at Freddy Kalas skal videre befeste sin visjon om å spre så mye glede som overhodet  mulig.


Design by Fundament Kommunikasjon | Powered by Makeweb